Specialisti alimentatie fara colesterol Consumatori produse fara colesterol in exces

Testimoniale

Fotini TeodorescuDr. ing. Fotini Teodorescu, Președinte Dobrogea Grup

 

“Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse și activități în premieră pentru piața românească, noi branduri și concepte, fiind în permanență un deschizător de drumuri. Ne-am adaptat oferta la piață și la exigențele standardelor europene și ne dorim ca prin tot ceea ce facem să păstrăm încrederea și atașamentul consumatorilor noștri față de brandul Dobrogea. Pornind de la acest deziderat, am căutat mereu produse funcționale, cu rol în îmbunătățirea stării de sănătate a organismului. Astfel, Dobrogea-Benecol este prima pâine din România ce conține esteri de stanoli din plante, cu rol dovedit în reducerea colesterolului, urmând ca în viitor să dezvoltăm și alte produse adresate persoanelor care doresc să adopte un stil de viață sănătos”.

 

Octavian BeluOctavian Belu, Directorul Academiei Olimpice de Excelență, Comitetul Olimpic și Sportiv Român

 

"La un sportiv de o sută, o sută și ceva de kilograme, indiferent de ce sport face, predispoziția de a avea o valoare a colesterolului mărită există. Această pâine are un efect direct, se referă la scăderea colesterolului".

 

 

Mircea Cinteza  Prof. univ. dr. Mircea Cinteză, Membru al Comisiei pentru Sănătate Publică, Senatul României 

 

" Pâinea despre care vorbiți în principiu este și mai puțin calorică, este cu o densitate mai mică și are calorii mai puține, în același timp, în produșii de secară despre care vorbim, există unii care scad colesterolul. Este extrem de important nu se folosească o pâine densă, o pâine care crește caloriile și o pâine care nu are această acțiune benefică asupra colesterolului. Pe de altă parte, colesterolul trebuie fie tratat și cu alte mijloace, nu numai cu cele din pâine. Este însă lăudabil faptul că au început apară alimente folositoare bolilor cardiovasculare și în magazinele noastre”.

 

Ingmar WeserDr.  Ingmar Wester, Directorul Departamentului de Cercetare-Dezvoltare al companiei Raisio Ltd. Finlanda

 

"Esterii de stanoli din plante sunt recomandaţi de numeroase organisme naţionale şi internaţionale din domeniul nutriţiei, fiind considerate ingrediente eficiente şi sigure pentru sănătatea noastră. Aceştia sunt molecule asemănătoare colesterolului şi se găsesc, în concentraţie mare, în uleiurile vegetale şi în cereale. Ei acţionează prin reducerea absorţiei colesterolului din tractul digestiv, atât a colesterolului din dietă, cât şi a celui biliar”.

 

Florian PopaProf. dr. Florian Popa, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București

 

"A face o pâine înseamnă o alimentație pentru acest popor. O pâine dobrogeană înseamnă chiar mai mult. Pâinea a însemnat pentru români totul și probabil că mult timp va însemna la fel".

 

Streinu CercelProf. dr. Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătății

 

"Colesterolul ne îngrașă, ne face arteroscleroză, ne îngroașă vasele de la nivelul capului și, ca atare, ne și prostește. Se pare că această pâine ne face ceva mai deștepți, pentru că ne scade nivelul de colesterol".

 

Arsene SarchizianArsene Sarchizian – Vicepreședinte Dobrogea Grup

 

“Putem spune că este un produs de nişă, fiind un produs destinat in primul rând celor care suferă de hipercolesterolemie. Dar în acelaşi timp, această pâine poate fi folosită şi cu caracter de prevenţie a acestei boli, precum şi a celor care suferă de diabet, şi nu in ultimul rând pentru persoanele absolut sănătoase dar care nu doresc nici să ia proporţii consumând pâine, nici să aibă colesterolul mărit. Acest gen de pâine cu efect de reducere a colesterolului este o premieră absolută in România şi chiar in Europa.”

 

Victor HelasVictor Helas, Dobrogea Grup

 

„Am încredere și am folosit pâinea Dobrogea-Benecol când am început să o testăm. Practic, face parte acum din stilul meu de viață. Folosesc pâinea Dobrogea-Benecol în fiecare zi și mă simt în siguranță. Are gustul unei pâini obișnuite și am senzația că fac ceva pentru sănătatea mea. Eu însumi am fost la medicul meu înainte să încep să o folosesc și am aflat că mi-a scăzut nivelul colesterolului cu 14%. Deci, în cazul meu, pâinea Dobrogea-Benecol a funcționat”.

 

Inalt Preasfintia Sa Teodosie - Arhiepiscopul TomisuluiÎnalt Preasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

 

"Este un produs încredințat oamenilor spre sănătate".

 


Parerea ta conteaza:

film Benecol - reducere colesterol

Urmariti-ne si pe:

 Profilul Facebook a Dobrogea-Benecol  Profilul Twitter a Dobrogea-Benecol  Profilul Blogger a Dobrogea-Benecol

Stiri SanatateaTV.ro

Emisiuni SanatateaTV.ro

Ce este colesterolul

Colesterolul este un compus esenţial atât pentru organismul uman cât şi pentru cel animal. Colesterolul este un sterol primar ce se găseşte în membrana celulelor din corpul uman. Este secretat de ficat, dar derivă şi din dieta alimentară. Deşi colesterolul este necesar pentru funcţionarea normală biochimică, este bine ştiut că are efect asupra dezvoltării arterosclerozei vasculare. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia adultă din vest are nivelul colesterolului ridicat.

...citeste mai mult